Despre Noi

file000658321742Romanii au nevoie de servicii de telecomunicatii rapide, eficiente si bine gandite. De toate acestea poate depinde succesul fiecarei afaceri. Pentru ca intelegem acest lucru, am creat brand-ul MEDIA TS.

Punem la dispozitia clientilor nostri oferte la preturi competitive, si extrem de avantajoase daca vorbim de raportul calitate-pret. Bineinteles, dispunem de o paleta diversa de servicii personalizate pe necesitatile clientilor nostri si bazate pe tehnologii de ultima generatie. In plus, serviciul nostru de asistenta tehnica este disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Toate acestea, impreuna cu referintele foarte bune venite din partea actualilor clienti, demonstreaza ca MEDIA TS este solutia de care aveti nevoie in dezvoltarea oricarui tip de business, fie ca vorbim de un site personal sau un portal complex.

Bineinteles, cu noi, siguranta datelor tale si confidentialitatea transferurilor este garantata prin solutiile tehnice folosite.

Compania noastra este formata dintr-un grup de 22 de tineri profesionisti, formati la cel mai inalt nivel si bine pregatiti sa raspunda nevoilor dvs.

MediaTS te ajuta sa-ti dezvolti afacerea, oferindu-ti solutii rapide, eficiente si, nu in ultimul rand, personalizate.

Puteti apela cu incredere la compania noastra pentru servicii variate de la configurare IP, echipamente oferite de Covad, instalare si pana la gazduire web. Toate la preturi competitive!