Datacenter

Centrul de date este unitatea care centralizeaza operatiunile si echipamentele IT ale unei organizatii precum si stocheaza, administreaza si disemineaza datele sale. Centrul nostru de date gazduieste cele mai importante sisteme ale unei retele, vitale pentru continuitatea operatiunilor de zi cu zi si ca urmare securitatea si fiabilitatea centrului de date si a informatiilor sunt o prioritate pentru noi.

Mediats minimizeaza riscul de intrerupere a continuitatii operatiunilor IT printr-o infrastructura de incredere, la cele mai inalte standarde astfel incat sa putem asigura integritatea si functionalitatea.

>> Mai mult

Colocare

Serviciile de colocare ofera o alternativă de varf pentru web hosting-ul clasic. Puteti stoca propriile sisteme si beneficiati de infrastructură de prima clasa, conexiune rapida la internet si furnizare de energie neintrupta. Mediats seteaza standardele in IT.

Putem ajuta compania dvs. sa treaca la nivelul urmator, deoarece expertii nostri tehnici au proiectat solutii scalabile, astfel incat clientii nostri vor obtine servicii de cea mai inalta calitate. Servciile noastre vor ajuta la succesul afacerii dvs. Suntem concentrati pe securitatea datelor punand la dispozitie tehnologii de ultima generatie astfel incat serviciile noastre de colocare sa ofere scalabilitate si continuitate pentru aplicatiile, datele si sistemele dvs.

>> Vezi oferta

Servere dedicate

Mediats ofera servicii complete de gazduire web pe cele mai performante si stabile echipamente din punct de vedere tehnologic. Oferim servere dedicate pentru aplicatii care necesita un nivel ridicat de performanta, stabilitate si securitate. Fiecare server dedicat este un echipament profesional, monitorizare si suport tehnic 24/7.

Un server dedicat este solutia ideala pentru afacerile mari si site-uri cu trafic intens permitand personalizarea maxima, configurare, instalare si flexibilitate in ansamblu.

Un server dedicat Mediats nu este doar un server, este tot ce aveti nevoie pentru a maximiza si a optimiza experienta de gazduire.

Oferim website-urilor un nivel ridicat de securitate, viteza si uptime.

>> Vezi oferta

Cloud

Nevoia unui serviciu de stocare online a datelor este generata in special de posibilitatea de a putea accesa rapid un anumit fisier indiferent de calculatorul, laptopul, smartphone-ul sau tableta de pe care te conectezi, prin intermediul unui browser sau a unei aplicatii mobile.

Suntem in epoca schimbarilor in domeniul IT iar aceasta este trecerea de la tehnologiile on-premise la tehnologiile Cloud. Peste 150 dispozitive noi sunt adaugate in cloud in fiecare secunda, iar acest lucru este în crestere la fiecare cateva luni.

Pe masura ce nevoile afacerii dvs. se schimba, Mediats ofera platforma pentru schimbare.

>> Mai mult