Cloud

Nevoia unui serviciu de stocare online a datelor este generata in special de posibilitatea de a putea accesa rapid un anumit fisier indiferent de calculatorul, laptopul, smartphone-ul sau tableta de pe care te conectezi, prin intermediul unui browser sau a unei aplicatii mobile.

Suntem in epoca schimbarilor in domeniul IT iar aceasta este trecerea de la tehnologiile on-premise la tehnologiile Cloud. Peste 150 dispozitive noi sunt adaugate in cloud in fiecare secunda, iar acest lucru este în crestere la fiecare cateva luni.

Pe masura ce nevoile afacerii dvs. se schimba, Mediats ofera platforma pentru schimbare.

Cloud computing este stocarea de date si aplicatii pe serverele de la distanta, care pot fi accesate prin intermediul internetului.

Acest lucru nu este numai util pentru a stoca date, dar este de asemenea o alternativa ieftina, eficienta și flexibila la calculatoare. Un alt mare avantaj al Cloud-ului este ca se poate lucra de oriunde, oricand, deoarece acest serviciu poate fi accesat indiferent de locatie.

Mediats are grija de securitate si confidentialitate, astfel nici o scurgere de informatii nu poate afecta infrastructura si datele stocate in cloud.

Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare si solutii personalizate.